Graag stel ik mij hier voor

Mijn naam is Guy Verheyen en ik ben in 2014 afgestudeerd als kok. Ik heb mij gespecialiseerd in Traiteur-Banketaanneming en Patissier-Chocolatier. Ook heb ik mij tijdens 3 jaar avondschool verdiept in Slagerij. Na werkervaring opgedaan te hebben bij diverse restaurants, ben ik bij Vishandel Vis en Meer Poppel gaan werken zodat ik ook op het gebied van vis de gewilde ervaring kon opdoen.

Ik heb mijn bevlogenheid voor alles wat met koken te maken heeft, kunnen uitbreiden en onderbouwen met kennis & ervaring en heb vanuit die positie van mijn passie, mijn beroep kunnen maken. Bourgondische diensten waar versheid centraal staat!

Waar versheid centraal staat

Het is ons uitgangspunt, onze kwaliteitsgarantie en onze slogan: Waar versheid centraal staat. Dit geldt voor alle ingrediënten en producten die wij gebruiken voor ons aanbod. Een aanbod die wij samen met u, vooraf hebben besproken. Wij hechten veel waarde aan een goed en persoonlijk contact met onze klanten en streven naar goede recensies en langdurige klantenrelaties.

Geïnteresseerd?

Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Contacteer mij

Volg mij

Contact