De diensten van Chef Guy Verheyen

Catering

Op uw locatie kunnen wij zorg dragen voor de heerlijkste hapjes, buffetten en zelfs volledige thema-concepten. Een pasta buffet, broodjes buffet, Breugel tafels of andere koude en/of warme buffetten… Het bourgondische deel van uw feest is bij ons in goede handen. Alle ingrediënten zijn altijd vers en van hoge kwaliteit en volgens uw wensen.

Traiteur

Wij zijn uw beste keuze als traiteur. Alles wat wij leveren is dagvers. Dit geldt voor zowel complete maaltijden als hapjes. U kunt deze zelf komen afhalen in Arendonk of u kunt deze laten leveren op de locatie van uw keuze. Indien gewenst nemen wij ook borden, bestek, glazen en alle andere benodigdheden mee.

BBQ en spitvarkens

Voor uw BBQ en spitvarkens bent u bij ons op het juiste adres. Wij leveren vlees vanuit eigen vleeswaren en groenten halen wij dagvers van de vroegmarkt. U kunt de producten afhalen of laten bezorgen. Ons aanbod is zeer ruim en altijd op maat.

Patisserie

Ter afsluiting van een mooie maaltijd bieden wij u zalige huisbereide desserten. Ook kunnen wij een dessert buffet voor u samenstellen met een heerlijk ruim aanbod. Uiteraard bieden wij hier passend servies bij.

Themafolders

Organiseert u een privéfeestje of een bedrijfsevent? Contacteer ons dan zo snel mogelijk en ontvang een vrijblijvende offerte op maat.

Volg mij

Contact